lördag 25 oktober 2008

Slips - stilig! snara?

Visst är det stiligt med en snygg slips till skjorta och kostym! Tillhör väl den där kategorin kvinnor som gillar män i uniform! Vet inte varför det gör mig lite knäsvag, men så är det....
Männen själva verkar se slipsen som en stor plåga som undviks i det längsta. En obekväm och opraktisk tygbit som bara hänger i vägen överallt. "Snaran" åker av fortast möjligt, och bäres bara i nödfall, t ex på bröllop och begravning.

Men det finns ju också de män som bär slips för att visa sin stil och personlighet. Den är mannens sätt/möjlighet att variera sitt utseende, eftersom de allt som oftast bär mörk kostym vid högtidligare tillfällen. Vi tjejer måste ju i princip jaga runt och hitta något nytt att ha på sig till varje enskilt evenemang! Åtminstone något måste vara nytt; byxor eller kjol, överdel, kavaj, skor eller smycke. Helst ska man ju också vara nyfriserad! Ni män har helt enkelt inte fattat hur lättvindigt ni egentligen har det! Kostymen kan vara 10 år gammal, men ingen lyfter ett ögonbryn. Bara slipsen hänger med i modet!

Så fram med snaran killar och bär den med högt huvud - den gör er till män!

Inga kommentarer: